Soms ontmoet je mensen met een verhaal dat gedeeld moet worden.
Dat was zo toen ik Marloes Vos sprak. Haar indrukwekkende weg van rolstoel naar triathlon vond ik zo inspirerend, dat ik haar interviewde en het artikel opstuurde naar Transition, het magazine van de Nederlandse Triathlon Bond. Gelukkig werd het geplaatst. En Marloes maakt zich inmiddels op voor haar tweede triathlon.

Jezelf oprapen
Marloes Vos: “Ik hoop dat mijn verhaal mensen stimuleert om hun eigen weg te gaan en te blijven zoeken naar mogelijkheden, hoe zwaar het ook fysiek of mentaal tegenzit. Je lichaam kan zo veel meer als je het de juiste prikkels geeft. Iets werkt niet? Zoek en probeer iets anders. Niemand heeft de heilige graal, het antwoord ligt ergens in jou. Kijk naar wat je wel kunt en je wordt stap voor stap sterker. Ik ben mezelf wel knettershard tegengekomen hoor, want niet alles lukte en vooral de mentale strijd was zwaar voor me. Ik ben mijn zelfvertrouwen wel eens kwijtgeraakt en had mijn voeding niet altijd onder controle. Dan word je op jezelf teruggeworpen en moet je jezelf weer oprapen.”

Lees meer op: https://transition.nl/2018/08/rolstoelbasketbal-naar-triathlon/

Project details
Like it?
More sharing options

Soms ontmoet je mensen met een verhaal dat gedeeld moet worden. Dat was zo toen ik Marloes Vos sprak. Haar indrukwekkende weg van rolstoel naar triathlon vond ik zo inspirerend, dat ik haar interviewde en het artikel opstuurde naar Transition, het magazine van de Nederlandse Triathlon Bond. Gelukkig werd het geplaatst. En Marloes maakt zich…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *