Energiehulp Delft
Mensen uit de bijstand aan een baan helpen én woningen energiezuiniger maken. Die dubbele winst boeken gemeente Delft, sociaal ontwikkelbedrijf Werkse! en Deelstroom Delft met het project Energiehulp. Na een opleidingstraject van vier weken zijn zes mensen uit de bijstand als energiehulp aan de slag gegaan in een betaalde baan.

https://www.samenvoordeklant.nl/praktijkvoorbeelden/van-bijstand-naar-energiehulp


Energie Bespaar Coach Breda
Bredanaars met een krappe kas helpen energie te besparen in hun woning én daarvoor Bredanaars uit de bijstand inzetten als Energie Bespaar Coach. Die formule werkt en levert mens, milieu en de gemeente veel op. Hoe zet je dit op? Wat zijn de lessen en adviezen?

https://www.samenvoordeklant.nl/praktijkvoorbeelden/energie-bespaar-coaches-tegen-energiearmoede

Fijne schrijfklus deze praktijkverhalen voor de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt.

Project details
Like it?
More sharing options

Energiehulp Delft Mensen uit de bijstand aan een baan helpen én woningen energiezuiniger maken. Die dubbele winst boeken gemeente Delft, sociaal ontwikkelbedrijf Werkse! en Deelstroom Delft met het project Energiehulp. Na een opleidingstraject van vier weken zijn zes mensen uit de bijstand als energiehulp aan de slag gegaan in een betaalde baan. https://www.samenvoordeklant.nl/praktijkvoorbeelden/van-bijstand-naar-energiehulp Energie Bespaar Coach Breda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *