Heerlijk om weer het Rotterdamse in te duiken en bevlogen medewerkers van de gemeente te bevragen over hun werk voor de stad en de inwoners.In het laatste papieren nummer van de Stadswerker heb ik drie verhalen geschreven.

In de spotlight
Chanda de Korte zet zich in om huurdiscriminatie aan te pakken: ‘Iedereen een eerlijke kans op een huurhuis’. En zo is het!

Na sluitingstijd
Lisa Mattemaker is na werktijd vrijwilliger bij Collectief Kapitaal, waarbij ze geld geeft aan mensen die niet kunnen rondkomen. Zonder voorwaarden: ‘Als je iets geeft dan is het niet van jou en heb je er niets over te zeggen.’ Verhaal over vertrouwen, medemenselijkheid en eerlijke verdeling.

Onze club
Ook mocht ik een portret maken van het Bureau Monumenten en Cultuurhistorie. Zij beschermen historische gebouwen, parken en beelden. Voor het intranet heb ik ook nog persoonlijke verhalen van vijf medewerkers geschreven. Wat is je favoriete monument en waarom?

Zoek je ook een vriendelijke vragensteller voor jouw personeelsblad?

Bel 06 204 16 574 en ik kom met menselijke verhalen met inhoud.

Project details
Like it?
More sharing options

Heerlijk om weer het Rotterdamse in te duiken en bevlogen medewerkers van de gemeente te bevragen over hun werk voor de stad en de inwoners.In het laatste papieren nummer van de Stadswerker heb ik drie verhalen geschreven. In de spotlight Chanda de Korte zet zich in om huurdiscriminatie aan te pakken: ‘Iedereen een eerlijke kans…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *