Het Voorwoord van deze Samenspel komt van een Gate Clerk. In haar vrije tijd verzorgt ze decoraties bij feesten. Haar tips:”‘Wees vriendelijk, collegiaal en behulpzaam” en “Durf initiatief te nemen als je denkt dat iets beter kan”.

Een Remote Crane Operator komt met het goede idee om de flippers van de spreader groen te maken: “Met felgroene flippers verhogen we de zichtbaarheid en besparen we kosten.” Mooi voorbeeld van LEAN en de jacht naar continue verbeteringen.

Daarna verken ik de nieuwe opzet voor de opleidingen Terminal Assistent, Crane Operator en Remote Operator. Training on the job krijgt handen en voeten,
IT Security is hot in de Rotterdamse haven na een cyberaanval. Ik interview de IT Security Manager en IT Architect over de geleerde lessen, scnerio’s en acties en ik geef de lezers praktische tips.

Andere onderwerpen: Global Security Day, railverbinding APM Terminals naar Venlo, de City Barge voor verladers en Hemd van het lijf.

Erg leuk was de hobby. Deze tennisser was vroeger bloedfanatiek en had soms een kort lontje. Nu heeft hij geleerd eerst tot 10 te tellen en geduldig zijn punten te pakken.

“Mijn belangrijkste les? Als je tegen jezelf speelt, speel je de hele wedstrijd tegen twee man. Niet doen dus.”

Fotografie: Annet Delfgaauw www.annetdelfgaauw.nl
Vormgeving: Bureau Haven www.bureauhaven.nl


Project details
Like it?
More sharing options

Het Voorwoord van deze Samenspel komt van een Gate Clerk. In haar vrije tijd verzorgt ze decoraties bij feesten. Haar tips:”‘Wees vriendelijk, collegiaal en behulpzaam” en “Durf initiatief te nemen als je denkt dat iets beter kan”. Een Remote Crane Operator komt met het goede idee om de flippers van de spreader groen te maken:…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *