Rotterdamse onderwijs
Met de +R campagne wil de gemeente Rotterdam het lerarentekort tegengaan. De +R campagne laat de voordelen van het werken in het Rotterdamse onderwijs zien. In de campagne staan échte Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers centraal. Zij vertellen over de meerwaarde van werken in het onderwijs en de kinderopvang in Rotterdam.

In gesprek
Ik mocht zijinstromers interviewen en hun verhalen optekenen. Waarom heb jij voor het onderwijs gekozen? Wat maakt dit zo bijzonder voor je? Hoe maak je het verschil voor de kinderen? En hoe breng je kinderen naar de stad en de stad in de klas?
Fijn om in gesprek te gaan met bevlogen en daadkrachtige leraren en pedagogisch medewerkers met hart voor hun werk, de kinderen en Rotterdam. Bedankt voor jullie openhartigheid!

Out-of-home en online
De verhalen waren weer de basis voor hele gave filmpjes. Het is een mooie campagne geworden met ook nog posters op bussen en metro’s, grote borden langs de weg en advertenties in de krant en posts op social media en verhalen op de website.

Bedankt Iris van den Bekke, adviseur communicatie Onderwijs, voor deze mooie, inspirerende en belangrijke opdracht.

Fotografie: Rene Castelijn
Campagne: 0to9 | Values-Driven Creativity
Video: Bocavista Content & Creatie, hèt contentbureau van nú.

Verhalen
Alle verhalen staan op Onderwijs010: https://onderwijs010.nl/leraarworden/extras-voor-leraren-in-rotterdam/

Filmpjes
De filmpjes zijn echt leuk:

Erwin: https://www.youtube.com/watch?v=HJYZpSq2Gy8

Zübeyir: https://www.youtube.com/watch?v=vHx_1IPKGcY

Marion: https://www.youtube.com/watch?v=6c4jYGDkz0Q

Loes: https://www.youtube.com/watch?v=QBR-8YqvGqU

Project details
Like it?
More sharing options

Rotterdamse onderwijs Met de +R campagne wil de gemeente Rotterdam het lerarentekort tegengaan. De +R campagne laat de voordelen van het werken in het Rotterdamse onderwijs zien. In de campagne staan échte Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers centraal. Zij vertellen over de meerwaarde van werken in het onderwijs en de kinderopvang in Rotterdam. In gesprek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *