De Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt is een samenwerkingsverband van VNG, UWV, Divosa en Cedris. De Programmaraad ondersteunt arbeidsmarktregio’s bij het naar werk begeleiden van mensen met en kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Praktijkverhalen zijn praktijkvoorbeelden over goedlopende projecten of interessante aanpakken in een arbeidsmarktregio. Daarmee leren gemeenten en arbeidsmarktregio’s van projecten, zodat ze die eventueel kunnen overnemen.

Wat is het? Voor wie? Met wie? Wat levert het op? Voor wie? Wat werkt wel en niet? Welke lessen zijn er geleerd? Welke tips en adviezen zijn er voor andere regio’s?

Fijn om deze verhalen in het land op te halen.

2023:


Project details
Like it?
More sharing options

De Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt is een samenwerkingsverband van VNG, UWV, Divosa en Cedris. De Programmaraad ondersteunt arbeidsmarktregio’s bij het naar werk begeleiden van mensen met en kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Praktijkverhalen zijn praktijkvoorbeelden over goedlopende projecten of interessante aanpakken in een arbeidsmarktregio. Daarmee leren gemeenten en arbeidsmarktregio’s van projecten, zodat ze die eventueel kunnen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *