Weer leuke ontmoetingen gehad met medewerkers en klanten van Woonstad Rotterdam. Kijkje genomen in de buurten met de buurtscouts: wat leeft er, wat zijn wensen van bewoners, wat kan beter en wat gaat goed?

Ook geschreven over circulair bouwen en een zelfbeheerorganisatie. Bijzonder om te zien hoe kunstenaars in de Wolphaertstraat bewoners en kinderen betrekken bij kunst, cultuur en natuur.

Als de klant centraal staat, moet je als woningcorporatie luisteren naar de klant. Hoe doe je dat dan? Woonstad komt binnenkort bijvoorbeeld met het online Klantenpanel Woonstad Meedenkers. En het KlantenLab doet nog veel meer.

Vaste items zijn Carrière in beweging, Op de stip en Mijn passie. Weer wat geleerd over  jezelf blijven ontwikkelen, van het gas af en vrijwilligerswerk in een zomerkamp.

De achterpagina is weer het podium voor de Woonstadsdichter.

Project details
Like it?
More sharing options

Weer leuke ontmoetingen gehad met medewerkers en klanten van Woonstad Rotterdam. Kijkje genomen in de buurten met de buurtscouts: wat leeft er, wat zijn wensen van bewoners, wat kan beter en wat gaat goed? Ook geschreven over circulair bouwen en een zelfbeheerorganisatie. Bijzonder om te zien hoe kunstenaars in de Wolphaertstraat bewoners en kinderen betrekken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *