• Mora – Van Geloven
    Hoe zorg je voor maximale zekerheid van je ERP-systemen van de primaire bedrijfsprocessen? Hoe voorkom je dataverlies bij calamiteiten? En hoe zit het met snelle en veilige connectiviteit, hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid?

Voor Equans Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter mocht ik in de wereld van Disaster Revovery as a Service duiken bij een grote snackfabrikant. Mora, Van Dobben, Kwekkeboom, ik wist niet dat deze snacks afkomstig waren van het bedrijf Van Geloven (McCain).

“De kans is klein, maar mocht er iets gebeuren, dan draaien onze primaire ERP-systemen met maximaal een uur dataverlies in Amsterdam.”

De klantcase: https://equans.nl/klantcases-overzicht/mora-van-geloven-brengt-disaster-recovery-onder-bij-equans

  • Brainport Industries Campus (BIC) Eindhoven

Hoofdgebouw van Brainport Industries Campus (BIC).

De slimme hightech maakindustrie van Brainport Industries Campus kan niet zonder data. De basis is de veilige, snelle, redundante, stabiele en schaalbare ICT-infrastructuur die Equans Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter heeft aangelegd.

“Equans heeft ook meegedacht over de mobiele bereikbaarheid in ons circulaire pand waar we veel gebruik hebben gemaakt van staal en glas.”

De klantcase: https://equans.nl/klantcases-overzicht/equans-realiseert-een-veilige-redundante-en-schaalbare-ict-infrastructuur-bij-de-bic
Project details
Like it?
More sharing options

Mora – Van Geloven Hoe zorg je voor maximale zekerheid van je ERP-systemen van de primaire bedrijfsprocessen? Hoe voorkom je dataverlies bij calamiteiten? En hoe zit het met snelle en veilige connectiviteit, hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid? Voor Equans Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter mocht ik in de wereld van Disaster Revovery as a Service duiken bij…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *