Referentieverhalen
Jarenlang heb ik referentieverhalen mogen schrijven voor AllSolutions Online Business Software, een ICT-bedrijf uit Woerden. Ik mocht hun klanten bezoeken en interviewen over de samenwerking: wat was het probleem, hoe aangepakt en opgelost en wat zijn de resultaten voor de business? Zoals: Klantverhaal Peinemann
Check business cases op:  www.allsolutions.nl/klantcases

20 jaar AllSolutions

Feest natuurlijk en ik mocht het jubileummagazine maken. Ruimte voor verleden, heden en toekomst. Gesprekken met medewerkers, experts met een visie en natuurlijk klanten.
Magazine: AllSolutions jubileummagazine

25 jaar AllSolutions

Vijf jaar later kreeg ik de opdracht een jubileumboekje te maken. ‘Gert, kun je onze klanten van het eerste uur interviewen?’ Ja, dat kon ik natuurlijk, maar 25 jaar is als ICT-dienstverlener natuurlijk heel bijzonder. Ik ontwikkelde een ander concept: alle klanten kregen op de verjaardag een taart en leuk kaartje bezorgd. Want ja, als je jarig bent dan trakteer je! Een bedankje ook, want je bent succesvol dankzij je klanten. Daarnaast stelde ik voor een boekje te maken waarin 25 klanten iets vertellen over de toekomstige rol van ICT in hun bedrijf of organisatie. Destijds was AllSolutions hun tijd ver vooruit met online software. Dus ik vroeg de klanten: hoe zijn jullie de tijd vooruit met ICT? Dit toekomstperspectief vanuit business en ICT is ook uitnodigend voor nieuwe klanten.

Bijzonder fijn om te merken dat hun klanten zo’n goede band hebben met deze sympathieke en innovatieve automatiseerder.
Samengewerkt met art director en ontwerper Wijnand Vlok en met fotograaf Katja Schade.
Jubileumboek: AllSolutions 25 jaar

Bedrijfsbrochure

De bestaande bedrijfsbrochure kon bij het oud papier en ik mocht een nieuwe maken. ICT staat niet stil, dus hoog tijd voor een update. Tijd voor concept en copy en ik mocht alleen mijn slogan ‘Altijd en overal’ meenemen in de nieuwe corporate brochure. In het binnenwerk zijn de voordelen van het werken met de software van AllSolutions direct zichtbaar in woord en beeld: meer overzicht, inzicht, kennis, flexibiliteit, controle en beter samenwerken. Samengewerkt met art director en ontwerper Wijnand Vlok.
Bedrijfbrochure: AllSolutions brochure

En veel meer…
Daarnast heb ik inhoudellijke artikelen geschreven voor vakbladen. Teksten geschreven voor direct marketing. Persberichten gemaakt en geredigeerd. Ideeën bedacht voor contentmarketing voor de watersector. Een communicatieadvies over missie, visie en kernwaarden. Een leuke nieuwsjaarskaart bedacht. En alles wat AllSolutions in de periode 2006 tot 2016 nodig had aan copy, concept en communicatie.

Project details
Like it?
More sharing options

Referentieverhalen Jarenlang heb ik referentieverhalen mogen schrijven voor AllSolutions Online Business Software, een ICT-bedrijf uit Woerden. Ik mocht hun klanten bezoeken en interviewen over de samenwerking: wat was het probleem, hoe aangepakt en opgelost en wat zijn de resultaten voor de business? Zoals: Klantverhaal Peinemann Check business cases op:  www.allsolutions.nl/klantcases 20 jaar AllSolutions Feest natuurlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *