Van juli 2023 tot juli 2024 heb ik een jaar mogen schrijven en redigeren voor de gemeente Rotterdam. Fijn om teamlid te zijn van de afdeling Communicatie bij Bestuurs- en concernondersteuning.

  • Personeelsmagazine de Stadswerker

    Bijzonder leuke klus was het schrijven van artikelen voor het personeelsmagazine de Stadswerker: editie zomer 2023 en editie winter 2023/2024. Ik mocht medewerkers van de gemeente interviewen over het gebruik van algoritmes (vijand of vriend?), cultureel erfgoed, hobby’s of vrijwilligerswerk na werktijd. Ook maakte ik portretten van afdelingen en teams en schreef een long read over de toekomst van digitale werkplekken. Mensen aan het woord over hun werk voor Rotterdam en Rotterdammers.

  • Intranet
    Ook heb ik mensen geïnterviewd voor artikelen voor het intranet RIO. Bijvoorbeeld over de aanpak van buitenslapers uit EU-landen in Midden- en Oost-Europa, langer indiceren in de zorg en het afschaffen van de natte handtekening.

  • Plannen, rapporten en nota’s
    Als redacteur heb ik meegewerkt aan voorjaarsnota’s, jaarrekeningen en integrale huisvestingsplannen. Ook heb ik rapporten geredigeerd over Nieuw Rotterdams Onderwijsbeleid, de bestrijding van kinderarmoede (Samen sterker!) en de handhaving op volkstuinen.

Project details
  • 13 juni, 2024Date:
Like it?
More sharing options

Van juli 2023 tot juli 2024 heb ik een jaar mogen schrijven en redigeren voor de gemeente Rotterdam. Fijn om teamlid te zijn van de afdeling Communicatie bij Bestuurs- en concernondersteuning. Personeelsmagazine de Stadswerker Bijzonder leuke klus was het schrijven van artikelen voor het personeelsmagazine de Stadswerker: editie zomer 2023 en editie winter 2023/2024. Ik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *