Voor EMO, logistieke dienstverlener voor droge bulklading, schrijf ik sinds 2015 voor het personeelsblad De Grijper. Elke keer als ik de terminal bezoek mag ik mensen interviewen over hun werk of hobby’s. Het is een echt familiebedrijf waar mensen voor elkaar zorgen. Het materieel is groots en indrukwekkend. Na mijn eerste bezoek was ik verbaasd dat de automatiseringsgraad zo hoog is. Vanuit de lichtwacht (control room) worden de processen in de gaten gehouden.

Voor de rubriek ‘De andere k(l)ant’ mag ik partners en toeleveranciers van EMO interviewen. In vijf vragen maak ik een portretje. Zo wordt de buitenwereld naarbinnen gehaald. In juni mocht ik mezelf interviewen, haha, dat was toch lastiger dan gedacht.

Lees mee en maak kennis met mijn werk als tekstschrijver op de terminal:

http://degrijper.emo.nl/gert-hardeman

Project details
Like it?
More sharing options

Voor EMO, logistieke dienstverlener voor droge bulklading, schrijf ik sinds 2015 voor het personeelsblad De Grijper. Elke keer als ik de terminal bezoek mag ik mensen interviewen over hun werk of hobby’s. Het is een echt familiebedrijf waar mensen voor elkaar zorgen. Het materieel is groots en indrukwekkend. Na mijn eerste bezoek was ik verbaasd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *