0 Comments in Copywriting, Geen categorie
Hoe win je hart en hoofd?

‘Ik zag ongemakkelijke momenten. Zendende ego’s. Stiltes. Druk gepraat over niets. Flirtgedrag. Interesse in de ander. Ondeugende vragen. Twinkeloogjes en soms een klik.’

Ik keek voor het eerst naar het tv-programma First Dates. Onbevooroordeeld. Nieuwsgierig naar de deelnemers en hun verhalen, openingszinnen, interviewstijl en verleidingstechnieken. Ik leerde weer iets over tekst, communicatie en branding. Elk interview weer is voor mij een spannende first date.

Over mijn lessen van First Dates schreef ik een blog op de website van MasterMakersHoe win je hart en hoofd voor je? Fijn dat ik met deze creatieve denkers en makers mag samenwerken.

Duik eens in mijn blog en maak ook kennis met mijn creatieve collega’s van MasterMakers uit Utrecht: https://www.mastermakers.com/updates/mijn-lessen-van-first-dates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *